Sedang aku makan tengahari, aku tetibe terperasan ada satu mesej baru dalam phone aku. Mesej tersebut berbunyi:


"Saya Dzul dari Pos Malaysia. Sila ambil item anda di mailing room, Chancellor Complex. (basement) 8pg-4ptg"

Aku agak baju CEH aku tempoh hari dah sampai dan agak-kan aku tu memang tepat. Baju CEH aku memang dah sampai!!!! Yeay! Terima kasih EC-Council Academy Malaysia. xD

Walaupun aku ni belum lagi seorang pemegang sijil Certified Ethical Hacker, tapi bergaya dengan baju ni mengalahkan orang yang ada sijil CEH. Hahaha.

Usha gambar di bawah untuk lebih JELES.






Aku memang comel dan kelihatan lebih KOREA geek ketika memakai t-shirt CEH ni kan? Aku tau memang aku comel. Kah kah kah.

Korang rasa aku comel? Geek? Atau Pisyek Kumar ni seorang yang perasan lebih? Sila kelik LIKE jika anda setuju. I'm a certified ethical hacker. =P

11 dimensi yang dikongsi.

  1. Apis says:

    brape riyal weh? order ktne? ko pkai tu saiz bape? huhu..

  2. kyrul says:

    baju tu cute :D orgnye yg ta :D haha


    kl gengster [syamsul yusuf disaman pekida] *nak baca lebih lanjut, bace review ni :) [review] kl gengster dapat sambutan|disaman pekida

  3. jackieKOH says:


    perghh..style adired masi trending..

    nak jugaaaa.,baju tuuu..

    Entri Terbaruu : XMEN: First Class best gilaa, aku bagitaw kau!

  4. Nay says:

    style ! nak jugak !

  5. Pisyek says:

    sape nak baju tu kena buat macam arahan dalam page kat bawah nih:

    http://www.eccouncilacademy.org/ECA/index.php?option=com_content&view=article&id=1091&Itemid=28

  6. aku rasa macam nak cepuk je kau bila tgk gmbr2x diatas.

  7. adired89 says:

    siot gler ak tak dpt lg dow.. arrghhh
    adired

  8. Pisyek says:

    @Ain: jelez lettewww... xD

    @Adib: tahun depan dapat la tu. :P



Our Sponsors