Semalam ada event yang bernama Euphonious 2011, berlangsung di Dewan Chansellor Universiti Teknologi Petronas. Macam Battle of the Band la kiranya event ni. Ada 30 Days, Voodoo Child, Vocstic, dan er, ramai lagi la (lupa nama. kah kah kah).


Dan band-band yang bertanding ni bukan lah dari UTP sahaja. Ada juga daripada UITM dan UniKL. Serius best. Yang paling mantap adalah persembahan daripada Pesawat. Yes!!! Band Pesawat datang perform di UTP!!!

Kalau korang tak tahu Pesawat ni apa, boleh usha detail dekat blog rasmi Euphonious. Semua benda yang berkaitan dengan Euphonious ada diceritakan di sini.

Aku pun ada la jugak bermain-main tweet dengan Pesawat ni. Tak caye? Usha screenshot kat bawah. Hehe... Aku bukan pergi tengok sorang je, tapi ada AmirulAbu, AdmiralHafiz, JackieKoh, RyzalYusoff, Pisyek Kumar, dan NeyraShazeyra.


Maka, kesimpulannya, sape tak datang tengok Euphonious 2011 semalam memang agak kerugian. Aku rugi RM2 je pasal aku beli tiket lambat. Kalau aku beli awal, tiket harga RM6 je. Beli depan pintu punya pasal, tiket harga RM8. Ces.

Ada gambar sebenarnya, tapi tengah proses oleh si retis AdmiralHafiz. Jadi esok-esok baru update lagi ok!

Update: Ok, gambar dah dapat dari AdmiralHafiz. Thanks yo~ Ada jugak pic dibawah ni diambil dari facebook Datuk Safiah.
P/s: Sapa ada nampak Magneto dalam gambar-gambar diatas? Sila LIKE! xD Dah macam X-Men la pulak aku tengok. =P Pesawat memang rawks! Terima kasih sebab menghadirkan diri anda ke Euphonious 2011. Sape tak puas tengok gambar di sini, sila ke blog AdmiralHafiz. Aku nak save storage. Malas upload banyak-banyak. =P

9 dimensi yang dikongsi.

 1. Pisyek says:

  haha, ramai sangat peminat kot. :P

  Entri terkini: Comodo Dragon lebih privasi!

 2. amirul dah retis ta perlu balas tweet agahaha/ weyh kita patut lepak ameeth smlm. demmit

 3. Pesawat ? jap youtube

 4. Pisyek says:

  PESAWAT xde plak cakap nak lepak ameth. huhu...

 5. jackieKOH says:

  PESAWAT xnak lepak ngan kita~~~ sedey2

 6. Pisyek says:

  xpe la, len kali aje la jeckie... :P

 7. ini semua hedonisme. ini smua bala. TROLOLOLOur Sponsors